Meringuerol met espresso en chocola
Deze meringuerol met espresso en chocola is het perfecte kerstdessert. Het is zoet, superlekker en het ziet er feestelijk uit. Perfecte afsluiter van het kerstdiner dus. Met deze meringuerol maak je absoluut indruk aan de kersttafel. Voeg espressoroom toe voor die heerlijke, typische, warme koffiesmaak. De combinatie van de zoete meringue, met de warme smaken van chocola en espresso is hemels. Echt pure verwennerij! Een klein plakje van de meringuerol per persoon is voldoende. De rol is namelijk behoorlijk machtig.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |