Oosterse makreel uit de oven

Oosterse makreel uit de oven


2 personen

De Oosterse makreel uit de oven smaakt heerlijk en is binnen een half uur gemaakt. De makreel ligt in een heerlijke saus op basis van ketjap en gembersiroop. Hierbij gaat een rode peper, wat bosui, knoflook en citroen. Na 20 minuten oventijd heb je een heerlijk Oosters gerecht!

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Kjdenhaan
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.