Pasta met asperges en ei
De lente is officieel begonnen en dat betekent dat het weer tijd is voor asperges. Deze frisse voorjaarsgroente zijn heerlijk in combinatie met ham, ei en aspergesaus. Om de start van het aspergeseizoen te vieren vind je hier dit klassieke receptje in combinatie met pasta. Serveer de pasta op een bord en schep wat van de asperges met saus er over. Snijd de eieren in partjes en verdeel ze over de pasta. Heerlijk! Geniet ervan.
Tip: Houd je meer van vis, probeer dan eens gerookte zalm in plaats van ham.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |