Schwarzwalder kirsch met frambozen
Een Schwarzwalder kirsch is een Duitse taart bestaande uit chocoladecake, kersen en kirschwasser. Deze Schwarzwalder is daar een variant op. Een heerlijke chocoladetaart, dat nog steeds, maar dan met bosvruchten en verse frambozen. Serveer met verse frambozen en een lekkere toef slagroom en het genieten kan beginnen. Heerlijk bij de koffie/thee. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |