Thaise viscurry met kardemom-korianderrijst

Thaise viscurry met kardemom-korianderrijst


Een Thaise curry zit altijd bomvol smaak! De verschillende kruiden halen het beste in elkaar naar boven, zoals knoflook, komijnzaad, ui, gember en kurkuma in de curry die we graag met jullie willen delen. Een viscurry dit keer! Met verschillende groenten zoals paksoi en koolraap wordt de curry goed gevuld en daarbij kun je de overheerlijke kardemom-korianderrijst serveren! Klinkt goed toch?! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Dekrat.nl

De Krat, of Dekrat.nl, biedt jou seizoensgebonden maaltijdboxen met altijd eerlijke boodschappen inclusief recepten! Deze worden bij jou thuis bezorgd, door heel Nederland, om het je éxtra gemakkelijk te maken! Naast de maaltijdboxen, vind je bij De Krat ook heel veel lekkere recepten. Wij hebben onze favoriete recepten alvast voor je geselecteerd!

Favoriet recept van

  • Ellen van Hemert
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.