Uiencake met basilicum en brie

Foody Redactie


Deze uiencake met basilicum en brie is zeker wel een aanrader. De uiteindelijke smaak van de cake is wel heel erg afhankelijk van het soort brie dat je erin stopt. Kies je voor een brie die vrij zacht en neutraal van smaak is, maakt dit de cake uiteraard ook vrij neutraal. Ben je gek op wat sterkere kaassoorten kun je deze uiencake ook prima maken met een blauwe kaas. 
De uiencake is heerlijk als snack, maar kan ook prima als lunch met een groene salade worden gegeten, of als hoofdmaaltijd. Recept afkomstig uit Het beste uit Delicious van Kirsten Eckhart.
Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 60-80 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Martine Isabelle
  • Esmée Kramer
  • Berber Woltjer-Koopmans
  • Suzanne van den Berg
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.