Zalm met geroosterde groenten uit de oven

Zalm met geroosterde groenten uit de oven


Ben je ook zo gek op gemakkelijke ovenrecepten? Met slechts een korte voorbereidingstijd ben je eigenlijk al klaar, de oven doet de rest voor je. Probeer ook eens deze zalm met geroosterde groenten uit de oven, een super lekker koolhydraatarm recept. De heerlijke verse groenten en de eiwitrijke zalm worden op smaak gemaakt met rozemarijn en sinaasappel. In totaal heb je ongeveer 15 minuten nodig ter voorbereiding en zal de oven de rest van het werk doen! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Plus

Supermarktketen PLUS staat voor goed eten, voor iedereen, elke dag! Naast hun 270 fysieke winkels door het gehele land, kun je bij PLUS ook online boodschappen doen. Net zo makkelijk! En wist je dat je op hun site ook talloze heerlijke recepten kunt vinden? Wij zoeken de lekkerste recepten voor je uit, en met één druk op de knop bestel je ze online bij PLUS.

Aspergetaart met beenham Aspergetaart met beenham
Homemade granola Homemade granola

Favoriet recept van

  • Govertine
  • Sofie Geronimo
  • Ron de Kort
  • Domini Paardekooper
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.