Zuid-Afrikaanse appeltert

Muffins met citroen en bramen


In Zuid-Afrika hebben ze het niet over taarten, maar over terten. Dit is dan ook geen recept voor een appeltaart, maar voor een appeltert. De appeltert is ook niet hetzelfde als de appeltaart die hier wordt gegeten, maar heeft meer iets weg van een puddingachtige appelcake. Geserveerd met een soort slagroom-suiker siroop, wat deze cake lekker smeuïg maakt. Zeker de moeite waard om te proberen. Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 35 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Cobi.
  • Wouw52
  • Suzanne van den Berg
Yoghurt-aardbeien ijsjes
 6
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
3x bietensap
 16
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.