Koken volgens Zuid-Afrikaans recept?

Zuid-Afrika heeft een ingewikkeld, heftig verleden van oorlogen, veroveringen en onderdrukking achter de rug. Hoewel Zuid-Afrika inmiddels een modern land is, zijn de naweeën van deze geschiedenis nog steeds voelbaar. In de Zuid-Afrikaanse keuken leidt dat tot een smeltkroes van inheemse, Europese en Aziatische smaken die werkelijk tongstrelend zijn. Hier in Nederland zijn we vooral bekend met rooibosthee en bobotie: een schotel met gehakt en kerrie. Maar nóg lekkerder zijn hoenderpastei, pampoenkoekies en struisvogelvlees. Eet smaaklik! 


 

Populaire ingrediënten in de Zuid-Afrikaanse keuken


Zuid-Afrikaanse keuken & Bloggers

Foody.nl
Pauline's Keuken
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten...

Foody.nl
Philippine
Liefde voor Lekkers

Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van...

Foody.nl
Francesca Kookt!
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier...

Foody.nl
Foody redactie
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt...

Bekijk alle bloggers »