Knolselderijpuree met boerenkool chips en chorizo

Hoe kouder, guurder of regenachtiger buiten, hoe fijner het is om te genieten van een stamppot/puree of van een kom soep. Romige aardappelpuree is heerlijk, maar deze knolselderijpuree, in combinatie met aardappels, is ook fantastisch. De aardappel zorgt voor wat binding en een vastere dikkere structuur. En deze knolselderij is helemaal heerlijk in combiatie met boerenkoolchips en chorizo.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |