Tagliatelle met boerenkool en pancetta

Fresh & Easy: Tagliatelle met boerenkool en pancetta


4 personen

Boerenkool is echt een wintergroente. Wanneer je boerenkool zegt denken veel mensen meteen aan een stamppot. Maar het leuke is dat je met boerenkool perfect kunt variëren. Het is heerlijk in een ovenschotel, als pesto, in een omelet of zoals in dit recept, geroerbakt met pasta. Boerenkool heeft een wat noterige smaak en daarmee is het in dit recept heerlijk om het af te maken met grofgehakte walnoten, broodkruim en pancetta. Smullen! 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken
Cavolo Nero stamppot
 4
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Tagliatelle Beef Teriyaki
 8
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Tagliatelle stroganoff
 13
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Gnocchi carbonara
 6
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.