Tagliatelle met boerenkool en pancetta

Boerenkool is echt een wintergroente. Wanneer je boerenkool zegt denken veel mensen meteen aan een stamppot. Maar het leuke is dat je met boerenkool perfect kunt variëren. Het is heerlijk in een ovenschotel, als pesto, in een omelet of zoals in dit recept, geroerbakt met pasta. Boerenkool heeft een wat noterige smaak en daarmee is het in dit recept heerlijk om het af te maken met grofgehakte walnoten, broodkruim en pancetta. Smullen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |