Drentse roggebol
Deze Drentse roggebol is een typisch streekgerecht die alleen in het noorden te verkrijgen is, maar met dit receptje kun je 'm nu ook gewoon thuis maken. Het is een heerlijke bol die gemaakt wordt van roggebloem. Hierdoor heeft de bol een licht zoete smaak. Eet de bol met een lekkere lik roomboter en een laagje jam. Dat wordt gegarandeerd smullen!
Bereidingstijd: 25 min Wachttijd: 170 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |