Open ravioli met aardpeer, paddenstoelen & spinazie
De open ravioli is eigenlijk heel simpel om te maken en voor de liefhebbers kun je er een heerlijke truffel-twist aan geven. Het recept kost je ook niet veel tijd alleen de aardperen moeten zo'n 15 minuten koken. Bereidt alle ingrediƫnten en je kan de open ravioli gaan bouwen. Het eindresultaat is echt bizar lekker! In plaats van aardperen kan je ook pastinaak gebruiken.
Ingrediënten
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |