Panna Cotta met agar agar

Panna Cotta met agar agar


Panna Cotta kun je ook prima maken zonder gelatine. De makkelijkste manier is om het dan te maken met agar agar. Agar agar is een natuurlijk bindmiddel dat gemaakt wordt van roodwieren. Je kunt het kopen bij grotere supermarkten, natuurwinkels en toko’s. Met dit basisrecept kun je natuurlijk volop variëren. Zo kun je bijvoorbeeld een variant maken met vlierbloesem, witte chocolade of ga je voor yoghurt met rood fruit. Voorbereidingstijd: 20 min | Koelen: minimaal 3 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.