Zelf bechamelsaus maken

Zelf bechamelsaus maken


Lasagne is het allerlekkerst met een lekkere bechamelsaus ertussen, en daar hoef je dus helemaal geen pakje voor te gebruiken. Je maakt deze overheerlijk romige saus namelijk gewoon  van boter, bloem, melk, nootmuskaat en een beetje peper en zout. Je sausje is echt binnen tien minuutjes klaar, en dat is dus nauwlijks langer dan de bereidingstijd van een kant-en-klaar pakje saus. Dit kan echt iedereen!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Cynthiaklok
Homemade spinaziepesto
 6
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Zelf pesto maken
 4
PhilippineLiefde voor Lekkers
Foody Redactie
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.