3x azijndressings met Original Spices

3x azijndressings met Original Spices


Een salade als lunch, voorgerecht of bijgerecht; heerlijk! Met een salade kun je eindeloos variëren en je voorziet je lichaam van een scala aan gezonde stofjes. Maar je maakt je salade pas echt af met een lekkere dressing. Dit is de kers op de taart, of eigenlijk: De smaakmaker van je salade.

En uiteraard kun je ook met een dressing perfect variëren. De basis voor deze drie dressings is steeds hetzelfde, maar aan een ieder is een andere kruidenmelange toegevoegd. Resultaat? 3 verrukkelijke azijndressings met een totaal andere smaakbeleving.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Voedzaam & Snel

Wij zijn Jennifer & Sven van Voedzaam & Snel. Hier vind je onze gezonde recepten die makkelijk en snel te bereiden zijn. Van groene smoothie en lekker dessert tot smakelijke salade en voedzaam hoofdgerecht.

VIDEO: 3x gegrild fruit van de BBQ met hangop en Original Spices VIDEO: 3x gegrild fruit van de...
5 Favoriete kruiden en specerijen 5 Favoriete kruiden en specerijen
VIDEO: Koken met chimichurri kruiden VIDEO: Koken met chimichurri k...
Meer van Voedzaam & Snel

Favoriet recept van

  • Euroma
5 Favoriete kruiden en specerijen
Voedzaam & SnelVoedzaam & Snel
5 Favoriete kruiden en specerijen

De kruidenkast van een echte kookliefhebber puilt vast vaak uit van de potjes met kruidenmixen, gedroogde kruiden en een voorraadje grove peper en zeezout voor...

Lees meer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.