Aardappelpannenkoek
Deze aardappelpannenkoek oftewel rösti, met knoflook, ui, ei, peper en zout is echt heerlijk! Super gemakkelijk om te maken en super lekker als bijgerechtje bij groenten en een stuk vlees. De aardappelpannenkoeken zijn ook heerlijk met zure room, appelmoes, knoflooksaus of champignonsaus, of bestrooid met suiker. Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |