Aardbeiencake

Aardbeiencake


Een goede cake, daar kun je ons 's nachts voor wakker maken. Zo'n heerlijke, smeuige, roomboter cake.. Yum! Maar met een goed basisrecept kun je lekker varieren. Zo maken wij er vandaag een lekkere aardbeiencake van! Dit recept is overigens voor een cakevorm van 25 cm. 

 

Als je het lekker vindt, kun je nog een lekkere mascarpone creme maken die je over de cake strijkt. We voegen wat citroen toe aan deze creme om hem lekker fris te maken. Hier plaats je dan weer stukjes aardbei overheen en eventueel decoreer je het geheel met wat munt, et voila.. Jouw cake ziet er echt uit om op te eten! 

 

 

 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.