Aardbeienvlaai

Ingrediënten
- 250 gr bloem
- 1 tl instant gist
- 4 tl kristalsuiker
- Snuf zout
- 40 gr boter, gesmolten
- 4 el geklopt ei
- 90 ml melk, handwarm
- 2 blikjes aardbeien vlaaivulling
- 2 el paneermeel
- 2-3 el grove kristalsuiker of rietsuiker
Het is weer eens tijd voor een vlaai recept. Deze heerlijke aardbeienvlaai van ongeveer 25 cm is onwijs makkelijk te maken. Deze aardbeienvlaai heeft het echte vlaaien uiterlijk door het raster bovenop. Onder het motto van 'Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan' is er in dit recept een blikje vlaaivulling gebruikt. Enjoy!


Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...
Volg Laura's Bakery
![]() |
Speculoos cheesecake bites |
![]() |
Gevulde paprika’s met cousco... |
![]() |
MonChou koekjes |