Andijviestamppot met gehaktballen

Snelle basis groentesoep


Ik ben gek op Hollandse kost, en ik ontdek graag nieuwe manieren om ouderwets eten te bereiden. Deze old-fashioned andijviestamppot maakte ik bijvoorbeeld niet alleen met aardappelen en rauwe andijie, maar ook nog met walnoten en roomkaas en dat kikkert het heerlijk op! Aan de oude vertrouwde gehaktbal heb ik niets veranderd: die is namelijk al heerlijk van zichzelf!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Angela Bouwer
  • Foody redactie
  • Christianne van Kessel
  • Jst De Keijzer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.