Bloemkool risotto met geitenkaas

Voor deze risotto wordt als basis bloemkool gebruikt. Het is lekker licht en daarmee is deze bloemkool risotto met geitenkaas perfect voor op een warme zomeravond. De risotto is smeuïg door de geitenkaas en lekker fris door de toevoeging van citroen zeste. Serveer eventueel met een stukje gegrilde kip of vis, of maak er eventueel een goedgevulde salade bij. Smullen! En geen zin om af te wassen? No worries. Deze bloemkool risotto is een eenpansgerecht.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |