Bloemkool risotto met geitenkaas

Bloemkool risotto met geitenkaas


4 personen

Voor deze risotto wordt als basis bloemkool gebruikt. Het is lekker licht en daarmee is deze bloemkool risotto met geitenkaas perfect voor op een warme zomeravond. De risotto is smeuïg door de geitenkaas en lekker fris door de toevoeging van citroen zeste. Serveer eventueel met een stukje gegrilde kip of vis, of maak er eventueel een goedgevulde salade bij. Smullen! En geen zin om af te wassen? No worries. Deze bloemkool risotto is een eenpansgerecht. 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Daphne Ahlers
  • Foody redactie
  • Laurentina van Kinderen
  • Melanie van Meerloo
  • Esmée Kramer
  • Sjors van Tongeren
  • Dieuwke Smit
  • Muriël Moraal
  • Marit van Boldrik
  • Melissvklaarbergen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.