Cannelloni met spinazie, oventomaatjes en kip

Glutenvrije Cannelloni met spinazie, oventomaatjes en kip


2 personen

Iedereen die mij een beetje volgt weet dat ik een glutenallergie heb, en daarom altijd glutenvrij kook. Dit keer vond ik in de webshop van een van mijn favo glutenvrij-winkels een glutenvrije canneloni, en die maakte ik met spinazie, kip en tomaatjes uit de oven. Een stuk lichter dan de met ricotta of geitenkaas gevulde canneloni waar je vaak recepten van vindt, maar daarom niet minder lekker! Een mooi en kleurrijk bordje met lekker veel groente. Yum!

 

Favoriet recept van

  • Dascha De Cnock
  • Madieke van der Zee
  • Sanne Nijsingh-Mik
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.