Canneloni met spinazie en ricotta

Cannelloni zijn een soort pijpjes van pasta die je met allerlei lekkere ingrediënten kunt vullen. Deze cannelloni zijn gevuld met een mengsel van spinazie en ricottA. Het is een heerlijke vegetarische variant waarbij de cannelloni worden overgoten met een smaakvolle tomatensaus. Je kunt cannelloni ook prima met vlees vullen, zoals bijvoorbeeld gehakt.
Bereidingstijd: 30 min, Wachttijd: 45 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |