Canneloni met spinazie en ricotta

Canneloni met spinazie


4 personen

Cannelloni zijn een soort pijpjes van pasta die je met allerlei lekkere ingrediënten kunt vullen. Deze cannelloni zijn gevuld met een mengsel van spinazie en ricottA. Het is een heerlijke vegetarische variant waarbij de cannelloni worden overgoten met een smaakvolle tomatensaus. Je kunt cannelloni ook prima met vlees vullen, zoals bijvoorbeeld gehakt. 

Bereidingstijd: 30 min, Wachttijd: 45 min

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.