Chinese broccoli met knoflook en oestersaus

Foody Redactie


Kailan, ofwel Chinese broccoli, is zoals de naam als doet vermoeden, familie van de broccoli. Heerlijk om te wokken met wat knoflook, gember en oestersaus. Met dit gerecht waan je je voor even in Azië.  Serveer met sesamzaadjes on top en eventueel wat rijst voor erbij. Smullen!
TIP: Laat voor het wokken de stelen even kort blancheren.  

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.