Chocolade Trifle met kersen

Ziet deze choclade trifle met kersen en mascarpone room er niet super uit? Trifle is een typisch Engels nagerecht. De klassieke trifle heeft als onderste laag stukjes cake met sherry, daar overheen wat vers fruit, bijvoorbeeld aardbeien en ten slotte een laag vla of custard. Er zijn natuurlijk vele variaties mogelijk zoals deze chocolade trifle. Super lekker en ook erg simpel. Ideaal als je een grote groep eters krijgt. Ga je helemaal voor makkelijk en snel? Gebruik dan kant-en-klare cake. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |