Cranberry Gin Tonic

Gek op gin-tonic? Dan is deze kerstvariant zeker een aanrader. Cranberry’ worden vaak gegeten met de kerstdagen. Heerlijk als compote, of om te verwerken in koekjes of cakejes. Of zoals in dit recept, een siroop. Voeg wat limoen en munt toe voor een frisse smaak, of maak hem met kokoswater voor een extra tropisch gevoel. Deze cranberry gin-tonic is lekker winters van smaak. Perfect als aperitiefje voor het kerstdiner, maar nog leuker om te serveren op een kerstborrel.
Bereidingstijd siroop: 35 min | Gin-Tonic: 5 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |