DIY Limoncello

Of je limoncello nu drinkt na het eten of er een lekkere cocktail mee maakt, het is een heerlijk fris drankje. En wist je dat je limoncello ook super gemakkelijk zelf kunt maken? Echt, zo moeilijk is het niet. Meer dan citroen, wodka, suiker en water heb je niet nodig. Wel een portie geduld. De limoncello moet in totaal ongeveer drie tot vier weken staan om te trekken, maar dat is het zeker waard.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |