Eenpans kippenpastei

Voor deze kippenpastei met filodeeg heb je maar één pan nodig. En een oven. That’s it. Het resultaat: een heerlijke romige pastei met een knapperig dakje van filodeeg. En ook nog eens weinig afwas. Ideal. Serveer eventueel met een salade en je hebt een topmaaltijd! Klinkt goed toch? Enjoy! Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 20 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |