Eggs benedict

Eggs benedict


2 personen

Dit mooie eiergerechtje is heerlijk bij de paasbrunch. De mooie zachte eggs benedict met geroosterd brood en ham zijn heerlijke romig. Het gepocheerde eitje hoort nog mooi zacht te zijn bij het aansnijden, zodat het eigeel er langzaam uitloopt. Dip eventueel met wat extra geroosterd brood het eigeel en de Hollandaise saus op. Smullen!

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Kirsten Jansen
  • Silke Numan
  • Emma Herlaar
  • Judith Bandell
  • Elisa Spanjer
Fastfood Friday: Eggs Benedict
 5
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Home Made: Eggs Benedict
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Eggs Norwegian met Hollandaisesaus uit de blender
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Tip: Ei pocheren (video)
 1
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.