Eierpannenkoeken

Eierpannenkoeken (basisbeslag)


Pannenkoeken zijn altijd goed! Zo ook deze eierpannenkoeken. Als je luchtige pannenkoeken wilt bakken van dit beslag kun je je pannenkoeken het beste iets dikker maken, dus niet flinterdun. Hierdoor worden de pannenkoeken van binnen lekker zacht en luchtig. Serveer met stroop, poedersuiker, kaas, appeltjes of fruit. De keuze is aan jou. Geniet ervan. 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

BBQ Chicken Courgette BBQ Chicken Courgette
BBQ Cola kip BBQ Cola kip
Kruimelcakejes met mangocurd Kruimelcakejes met mangocurd
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Sylvia Willemsen
  • Liesje_abc
  • Anouk Verregghen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.