Fajita’s met gamba’s

Voor deze Mexicaanse fajita's met gamba's heb je maar één pan nodig, of in dit geval één airfryer. Wat verse gamba’s een paar paprika’s en een ui en klaar ben je. En wat lekkere avocado’s voor wat verse guacamole. Je kunt de toppings zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Oh en schrik niet van het lijstje met specerijen, je kunt ook een zakje mix voor fajita’s gebruiken, wel zo makkelijk. TIP: Geen airfyer tot je beschikking? Deze fajita’s met gamba’s kun je ook in de oven maken, 30 minuten op 180 graden en voeg na 20 minuten de gamba’s toe.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |