Gegrilde courgette carpaccio met kikkererwten salsa

Gegrilde courgette carpaccio met kikkererwten salsa


4 personen

Ik maakte voor het eerst kennis met dit recept tijdens Foodblogger Connect in 2011, Anjum Anand maakte dit gerecht live en toen ik achteraf mocht proeven was ik echt verkocht. Love at first taste! Deze denderende gegrilde courgette carpaccio is helemaal niet moeilijk, dus laat je niet afschrikken door het grote aantal ingredienten en zorg er voor dat je hoe dan ook nieuwe kruiden gebruikt. Dus geen currypoedertjes die een jaar in je voorraadkast hebben gelegen: die zijn écht niet goed meer. Vergeet ook zeker de pistachedressing niet; de smaken van die dressing zijn een té groot onderdeel van het gerecht om het weg te laten. Enjoy!

 

Favoriet recept van

  • Wendy Huijberts
  • Louise Van Der Kelen
  • Marleen van Lelieveld
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.