Gegrilde perzik met monchou
Gegrilde perzik met monchou is echt een heel erg lekker toetje die super simpel te maken is. De smaak van de gegrilde perzik smaakt heerlijk bij de monchou, honing en het ijs. Je maakt het toetje helemaal af door er wat knapperige pijnboompitjes overheen te strooien. Gebruik voor dit dessert wel rijpe perziken. Dan is het toetje op zijn lekkerst. Echt een aanrader!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |