Geroosterde bietenrisotto met veldsla pesto

Ingrediënten
- 600 gr verse rode bieten
- 200 gram risottorijst/gierst/ volkoren ronde rijst/ haverkorrels
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 0,5- 0,75 liter groentebouillon
- Klein klontje boter (20 gr)
- 2 el olijfolie + extra voor de bieten
- Balsamicoazijn
2 personen
Deze heerlijke geroosterde bietenrisotto met veldsla pesto is onwijs lekker en ook nog eens super gezond. Bietjes zijn enorme vitamine- en mineralenbommetjes en ze bevatten antioxidanten, waardoor ze als ontstekingsremmers in ons lichaam werken. Het garen van de bietjes neemt wel wat tijd in beslag, maar daarna heb je wel een heerlijk smeuïge risotto op tafel. Eetsmakelijk! Tip: gegaard zijn de bieten rustig een week te bewaren


Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nl
![]() |
Bananen smoothie met pindakaas... |
![]() |
Tinto de Verano |
![]() |
Italian Spritz witte wijn cock... |