Gevulde flensjes met warm fruit
Als je nog op zoek bent naar een lekker nagerechtje, dan kun je je zoektocht hier stoppen. Deze gevulde flensjes met een mousse van ricotta zijn super lekker en gemakkelijk om te maken. Ideaal dus om je gasten tijdens de feestdagen mee te verwennen. Verdeel er warm rood fruit over en strooi er wat poedersuiker over. Een heerlijk toetje met een kerstig tintje!
Bereidingstijd: 30 min Wachttijd: 120 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |