Gezonde glutenvrije pizza

Zelf gezonde glutenvrije Pizza maken


1 persoon

Wat ik écht mis, is af en toe zo'n lekkere, dunne pizza met krokante bodem. Daarom besloot ik zelf een gezonde glutenvrije pizza maken. En wat was deze lekker! En gezond! 
Voor de bodem gebruikte ik glutenvrij zelfrijzend bakmeel en verder heb ik de pizza lekker belegd met uiteraard zelfgemaakte tomatensaus, champigons, rucola, olijven en tonijn. Yum!
En ook al hoef je niet per sé glutenvrij te eten, het kan geen kwaad gewoon eens een verantwoorde pizza te eten. Enjoy.

 

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Danielle Levering
  • Muriël Moraal
  • Marit van Ballegooijen
  • Foody redactie
  • Josienkoops
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.