Glutenvrije wafels
Deze glutenvrije wafels zijn hartstikke lekker en het ideale ontbijt in het weekend voor de kids (én voor jezelf natuurlijk). Ook bij de thee smakelijk deze wafels trouwens prima. Door de ricotta worden de wafels lekker luchtig en de banaan geeft ze een zoete smaak. Maak een lekkere compote van frambozen en honing en giet dit over de wafels. Heb je geen wafelijzer? No problem. Je kunt dit beslagje ook gebruiken om pancakes mee te maken.
M.u.v. de honing in de compote is dit recept Voedselzandloperproof.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |