Griekse pantzarosalata

Foody Redactie


Oh Griekenland... Het was ooit ons vaste vakantie vakantiestekje. Elke jaar een andere plaats of een ander eiland, maar altijd het mooie Griekenland. We kwamen er voor de mooie zee, de bergen, de lange avonden met mooie zonsondergangen en natuurlijk voor het eten. Een van de gerechtjes die ik echt altijd al heerlijk heb gevonden is de Griekse pantzarosalata: een salade van rode bietjes met yoghurt en pistachenootjes. Hemels, ik wil eigenlijk meteen weer terug!


Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

De lekkerste koffie verkeerd maak je zo! De lekkerste koffie verkeerd m...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Melanie van Meerloo
  • Ingrid Rouss
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.