Griekse pasticcio

Snelle basis groentesoep


Pasticcio is een heerlijke Griekse pastaschotel met laagjes van pasta, vlees en bechamelsaus. Eigenlijk een soort lasagna dus, maar dan zonder lasagnabladen en je kunt elke pasta kiezen die er is. Deze pasticcio maakte ik met penne en kruidig gehakt, en de bechamelsaus maakte ik zelf. Hoppa!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Marlou Verlinden
  • Sylvia Willemsen
  • Priscilla Biesbrouck
  • Louise Van Der Kelen
  • Caroline de Jager
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.