Hasselback Potato

Foody Redactie


Ik hou van aardappelen, op elke mogelijk manier. Ik kwam al een aantal keer op Pinterest de Hasselback potato tegen, en mijn voorliefde voor aardappeltjes dwong mij dit ook eens te maken. Hasselback potatoes zijn gevulde aardappels, en ze zijn zeker niet gezond, dus als dat is waar je naar op zoek bent: zoek maar verder! Maar oeioeioei wat is dit lekker zeg! Voor een lazy sunday waarin je even niet wil denken aan je dieet is dit ideaal. Laat je overigens niet afschrikken door de bereidingstijd: je hebt vooral geduld nodig. De oven doet bijna alles voor je!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.