IJstaart met cranberrysaus
Deze ijstaart met op basis van slagroom en yoghurt met pistache meringue schuimpjes is echt een topper om te serveren als kerstdessert. Totaal niet moeilijk om klaar te maken en perfect om voor te bereiden. Maak de ijstaart vlak voor het serveren af met een heerlijke zelfgemaakte cranberrysaus met een vleugje sinaasappel en genieten maar!
Bereidingstijd: 25 min | Wachttijd: 4 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |