Indonesisch gehaktbrood met ei
Een gehaktbrood met hele eieren erin. Yum! Het is net weer even anders dan anders, maar daarom zeker niet minder lekker! Aan deze variant is ook wat Ketjap Manis toegevoegd. Dit zorgt net even voor een andere touch. Verder is hij heerlijk mals, zacht en smeuïg. Een heerlijke traktatie. Serveer warm of koud, kan allebei! Of snijd het in blokjes voor bij de borrel. Enjoy!
Tip: ben je niet zo gek op ei? Laat deze dan gewoon achterwegen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |