Italiaans gevulde puntpaprika

Snelle basis groentesoep


2 personen

Deze Italiaans gevulde puntpaprika's met cherrytomaatjes, parmaham, knoflook en een romige pestosaus is makkelijk, snel te maken en ook echt héérlijk. Je kunt deze gevulde puntpaprika zowel warm als koud eten. Heerlijk als voorgerechtje, maar mocht je er wat meer gemaakt hebben, zijn ze de volgende dag ook super als lunch. Enjoy.

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tanqueray Amber Spice cocktail Tanqueray Amber Spiced cocktail
Rosé o'clock: life is too short to drink bad wine Rosé o'clock: life is too sho...
Headlines - met BACARDÍ Spiced Headlines - met BACARDÍ Spiced
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Marlies Brants
  • Wesley Vankuyk
  • Jolien Vervoort
  • Hilda
  • Muriël Moraal
  • Eegpouwels
  • Sjoerd
  • Irenekoster
  • Ivonne Niessink
  • Wil Joop
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.