Italiaanse burger

Op festivals worden doorgaans veel burgers gehapt. En terecht, want bij een festival hoort gewoon een burger. En de ene keer is dat lekker een groenteburger, maar een andere keer wil je een lekker dik broodje met een juicy hamburger. Maar deze zelfgemaakt Italiaanse burger is ook echt een aanrader: een gegrilde burger op een vers gebakken ciabatta broodje met wat rucola, tomaat en natuurlijk buffelmozzarella. Met een heerlijke saus op basis van pesto en Hellmann's. Dit maakt de burger extra lekker. Klinkt goed toch? Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |