Kalkoen met bacon boter

Foody Redactie


Wil je indruk maken met het kerstdiner dit jaar? Dan is deze kalkoen, bereidt met bacon boter, zeker een aanrader! Niet heel ingewikkeld om klaar te maken, maar nog wel een flinke klus. Je dient de kalkoen namelijk ieder half uur ruim te besmeren met bacon boter. Resultaat? Een buitenkant met een heerlijk krokant laagje. Klinkt goed toch? Serveer de kalkoen met een lekkere (zelfgemaakte) cranberrysaus en genieten maar! Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 3-4 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.