Kersencakejes met chocola

Zomers zijn er volop mooi, zoete kersen verkrijgbaar. Heerlijk om zo te eten, maar je kunt er natuurlijk ook wat lekkers mee maken. Deze kleine kersencakejes met chocola bijvoorbeeld. Wat een verwennerij! Deze mini cakejes zijn gemakkelijk om te maken en de smaak is zó lekker!
Als je geluk hebt zijn er nog verse kersen te vinden. Begin september is net op de grens. Maar zo niet, dan kan je ook heel goed diepvrieskersen voor dit recept gebruiken. Of kersen uit een pot.
Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 20-25 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |