Knolselderijsoep met truffel
Knolselderijsoep met truffel en zelfgemaakte Parmezaan croutons. Yum! Deze versie is met truffelolie dus perfect voor thuis. Voor op een gewone doordeweekse dag én beter voor de portemonnee. Wil je echt op chique gaan, haal dan vooral verse truffel en schaaf dat er lekker overheen. Resultaat? Een zijdezachte ietwat zoetige soep, met de aardse smaak van truffel en en zoutige croutons erbij. Hemels! Dit recept is Voedselzandloper proof zonder de slagroom en zonder de croutons.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |