Kruidnoten fudge

Muffins met citroen en bramen


Kruidnoten zijn heerlijk. Gewoon zo met een kopje thee, maar ook door een baksel of zelfs door de granola zijn ze top. En voor de echte chocoladelief en kruidnoten liefhebber zijn ze ook door een fudge heerlijk! Door deze kruidnoten fudge bijvoorbeeld. Een fudge met lekker veel kruidnoten en nog wat extra speculaaskruiden. Klinkt goed toch? Ontzettend gemakkelijk om te maken, maar er is wel een portie geduld voor nodig. Minstens drie uur, maar echt, dat is het allemaal waard. Geniet ervan! Voorbereidingstijd: 15 min | Wachttijd: 3 uur  

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.