Lamsbout uit de oven met kweeperen chutney

Grote stukken vlees braden lijkt dan misschien heel erg ingewikkeld, maar niets is minder waar. Als je maar geduld hebt. En een vleesthermometer. Deze gemarineerde lamsbout met yoghurt en ras el hanout kruiden, is echt perfect om te serveren met het kerstdiner. Al helemaal in combinatie met een zelfgemaakte kweeperen chutney. De smaak is fris en kruidig en dat past perfect bij deze lamsbout. Klinkt heerlijk toch? Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |