Lamszadel met olijven en chili

Deze lamszadel met olijven en chili is een typisch weekendgerecht. Overdag kan het vlees lekker marineren en 's avonds hoef je het alleen nog maar in de pan te doen. Een heerlijk gerecht waar je weinig werk aan hebt. Serveer het lam lekker met de marinade en strooi er wat gehakte rode peper overheen. Eet het gerecht met wat zelfgemaakte aardappelpuree en gekookte bonen. Eet smakelijk!
Bereidingstijd: 15 minuten Wachttijd: 2 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |